Tjenester for bedrift

Alle Tall AS leverer regnskapstjenester fra A til Å.

Med regnskapsfører fra Alle Tall sikres bedriften at regnskap blir levert i tide til ledelsen, det offentlige og revisor.

Alle Tall har moderne regnskapsprogrammer som gjør arbeid med regnskap mer effektivt og kan gi deg mulighet til å utføre deler av regnskapet selv. Du kan for eksempel fakturere, registrere timer og hente ut rapporter fra vår nettportal.

Vi kan selvsagt også håndtere regnskapet ditt på den «gamle måten» der du leverer alle bilag til oss i en perm, eske eller pose. Vi ordner opp – uansett.

Legeregnskap

En regnskapsfører fra Alle Tall håndterer alle typer regnskap for leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helserelaterte bransjer. Vi kan de ulike refusjonsformene og betalingsløsningene. Vi kan også gi råd rundt organisering av driften ved legesentre, tannklinikker eller andre former for helserelaterte samlokasjoner.

Regnskap for eiendomsselskaper

Vi kan eiendom og organisering av små og mellomstore eiendomsselskaper. Vi er gode på skatt og avgift, men vet at vi aldri blir utlærte. Derfor er vi alltid på søken etter ny kunnskap.

Opprydding i regnskap og drift

Er regnskapet bare rot og du har mistet oversikten? Våre regnskapsførere kan rydde opp og organisere regnskapet på en måte som gir tall man kan stole på slik at tryggheten kommer tilbake. Vi kan organisere regnskap og drift slik at alt forblir ryddig.

Regnskap

Hos oss sitter DU i førersetet. Alle Tall har imøtekommende medarbeidere og moderne, effektive regnskapssystemer. Som kunde hos Alle Tall kan du finne alt av regnskapsinformasjon som rapporter og fakturagodkjenning i nettportalen.

Fakturering

Håndtering av faktura er ofte en tidkrevende prosess. En regnskapsfører fra Alle Tall hjelpe deg med all fakturering også (ehf-faktura) eller vi kan tilrettelegge slik at du kan gjøre hele eller deler av faktureringen selv i vår nettportal.  

Lønn

Lønn kjøres ikke så ofte, men er ofte krevende. Mange har derfor valgt å outsource lønns- og personalarbeidet. Autoriserte regnskapsførere i Alle Tall kan ta oss av alt som har med lønnsberegning, lønnsutbetaling, tidspunkter for lønnsutbetaling, rapporteringer og alt annet innen lønn og personal å gjøre.

Stifte selskap

Vi hjelper deg å velge selskapsformen som passer deg best og tar hånd om papirene.

Alle Tall

  • Får det gjort
  • Løpende oppfølging
  • Erfarne forretningsførere
  • Kostnadseffektive
  • Kunnskapsrike og allsidige