Tjenester for bedrift

Alle Tall AS leverer regnskapstjenester fra A til Å. Vi sikrer at ditt regnskap blir levert i tide til ledelsen, det offentlige og revisor. Vi har moderne regnskapsprogrammer som gjør arbeid med regnskap mer effektivt og kan gi deg mulighet til å utføre deler av regnskapet selv. Du kan for eksempel fakturere, registrere timer og hente ut rapporter fra vår nettportal. Vi kan selvsagt også håndtere regnskapet ditt på den «gamle måten» der du leverer alle bilag til oss i en perm, eske eller pose. Vi ordner opp - uansett.

Legeregnskap

Vi håndterer alle typer regnskap for leger, tannleger, fysioterapeuter og andre helserelaterte bransjer. Vi kan de ulike refusjonsformene og betalingsløsningene. Vi kan også gi råd rundt organisering av driften ved legesentre, tannklinikker eller andre former for helserelaterte samlokasjoner.

Regnskap for eiendomsselskaper

Vi kan eiendom og organisering av små og mellomstore eiendomsselskaper. Vi er gode på skatt og avgift, men vet at vi aldri blir utlærte. Derfor er vi alltid på søken etter ny kunnskap.

Opprydding i regnskap og drift

Er regnskapet bare rot og du har mistet oversikten? Vi kan rydde opp og organisere regnskapet på en måte som gir tall man kan stole på slik at tryggheten kommer tilbake. Vi kan organisere regnskap og drift slik at det forblir ryddig.

Regnskap

Hos oss sitter DU i førersetet. Vi har imøtekommende medarbeidere og moderne, effektive regnskapssystemer. Som kunde hos Alle Tall kan du finne alt av regnskapsinformasjon som rapporter og fakturagodkjenning i nettportalen.

Fakturering

Håndtering av faktura er ofte en tidkrevende prosess. Vi kan hjelpe deg med all fakturering også (ehf-faktura) eller vi kan tilrettelegge slik at du kan gjøre hele eller deler av faktureringen selv i vår nettportal. Lønn kjøres ikke så ofte, men er ofte krevende. 

Lønn

Lønn kjøres ikke så ofte, men er ofte krevende. Mange har derfor valgt å outsource lønns- og personalarbeidet. Vi i Alle Tall kan ta oss av alt som har med lønnsberegning, lønnsutbetaling, tidspunkter for lønnsutbetaling, rapporteringer og alt annet innen lønn og personal å gjøre.

Stifte selskap

Vi hjelper deg å velge selskapsformen som passer deg best og tar hånd om papirene.

Helhetlige løsninger for boligforvaltning. Vi tilbyr forretningsførsel, renhold, vaktmester og utleie av styreleder.

Kontakt

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: 46 46 46 46 

Autorisert Regnskapsførerselskap 
Org.nr.: 997 201 213 MVA
Personvern | Cookies

Adresse

Besøksadresse
Karoline Kristiansens vei 1
0661 Oslo | Kart
Postadresse
PB. 6339 Etterstad
0604 Oslo

Meny

Om oss
Ofte stilte spørsmål
Nyhetsarkiv

Følg oss