Bytte forretningsfører - borettslag og sameier - forretningsfører Oslo

Borettslag & sameier - Hvordan bytte forretningsfører?

Opprydding regnskap og drift

Er regnskapet og driften av sameiet eller borettslaget bare rot? Har dere har mistet tillitten til styret? Alle Tall tilbyr helhetlige løsninger for regnskapsbistand og kan rydde opp og organisere regnskapet og driften på en trygg og sikker måte. Vi kan sikre at tallene er til å stole på og at ingen får fordeler de ikke har rett på. Ofte er nøkkelen til suksess åpenhet, god kommunikasjon og kunnskap om lover og regler.

Hvordan bytte forretningsfører

Vurderer du å bytte forretningsfører? Det kan være smart! Med riktig programvare og en tjeneste tilpasset dine behov kan du spare mye tid og penger. Hvis du i tillegg velger å bytte til en forretningsfører som leverer mer enn regnskap kan du få råd og veiledning som gjør at ditt styre kan utføre styreoppgavene trygt og effektivt.

Velger du Alle Tall gir vi deg inntil 10 timer gratis byttehjelp.

Hvem kan benytte denne tjenesten?

Alle sameier og borettslag kan benytte denne tjenesten.

Hvilken tid på året er det lurt å bytte forretningsfører?

Du kan bytte forretningsfører gjennom hele året. Det er ikke nødvendig å vente til årsslutt før du bytter, men det er hensiktsmessig å bytte ved månedsslutt eller terminslutt. Ønsker du å bytte til en forretningsfører eller ekstern regnskapsfører fra Alle Tall finner vi sammen det tidspunktet som passer ditt sameie eller borettslag.

Har du oppsigelsestid hos din forretningsfører?

Ofte har borettslaget eller sameiet en oppsigelsestid hos eksisterende forretningsfører. Lengden på oppsigelsestiden kan variere, men ligger normalt på rundt tre måneder. Når du inngår avtale med Alle Tall så hjelper vi deg med å avslutte forholdet til din gamle forretningsfører. Vi kontakter forretningsføreren og sørger for at byttet går ryddig og effektivt.

Hvordan gjennomføres bytte av forretningsfører?

Alle Tall gjennomfører hele bytteprosessen for deg. Vi kan si opp din avtale hos eksisterende forretningsfører og sørge for at all nødvendig informasjon blir oversendt til oss. Vi sørger for at nødvendige dokumenter blir signert, at tilgang til Altinn blir opprettet og at Alle Tall blir registrert som sameiets eller borettslagets forretningsfører i Brønnøysundregistrene.

Kan historiske data overføres ved et bytte?

Historikk kan overføres. Dette er imidlertid avhengig av datagrunnlaget som historikken befinner seg på og tilgangen til dette materialet. Ved bytte av forretningsfører til Alle Tall overfører vi normalt historikk der historikken er tilgjengelig. Dette arbeidet er inkludert i vår tjeneste for bytte av forretningsfører, men kan av og til være tidkrevende og medføre tidsforbruk utover de ti timene som er gratis.

Bytte forretningsfører