Vi er Alle Tall!

Alle Tall AS er et autorisert regnskapsførerselskap med kunnskapsrike og erfarne forretnings- og regnskapsførere. Vi gir råd ut ifra borettslaget eller sameiets totalsituasjon, ikke bare ut ifra regnskapstallene.  Å være tett på og å ha en god dialog, kombinert med høy faglig kunnskap, presise leveranser og en stor porsjon sunn fornuft, gir dere god regnskapsføring og ikke minst et godt samarbeid. Alle Tall bistår med nærmest alt innen forretningsførsel, regnskap og økonomistyring.

Våre medarbeidere

Thor Artur Sandeseng

Statsautorisert Revisor

Statsautorisert Regnskapsfører

90 17 89 76


FRILUFTSMANNEN

Thor Arthur er vår kvalitetsansvarlig. Han er både statsautorisert revisor og statsautorisert regnskapsfører med bred erfaring med alt fra store internasjonale konsern til små enkeltmannsforetak. Thor Arthur er god på å være detaljorientert samtidig som han ser det store bildet og holder fremdriften. Han sykler som regel til jobb og nyter helst fritiden ute i naturen sammen med familien eller jaktkammeratene. 


Cicilie Sand

Forretningsfører

95 15 82 21


STRIKKESPIREN

Cicilie er en av våre flinke forretningsførere. Med en bachelor i Facility Management er hun utdannet som eiendomsforvalter. Cicilie er god på forhandling av nye driftsavtaler og har spart våre kunder for mange bekymringer og store kostnader. Hun er praktisk anlagt og har erfaring fra styrearbeid i sameier, borettslag og driftsforeninger. Fritiden bruker hun sammen med familien. Hun er glad i å strikke og fordyper seg gjerne i ulike strikkemønstre.


Dag Mo Eriksen

Siviløkonom

Statsautorisert Regnskapsfører

45 12 45 12


FAMILIEMANNEN

Dag er siviløkonom og statsautorisert regnskapsfører. Han har over 30 års erfaring og har drevet eget regnskapsbyrå. Dag er opptatt av skatt, og har fokus på å minimere skattebelastningen for kundene. Han er spesialist på helsesektoren, og har mange legesentre og andre helserelaterte kunder. Når Dag ikke fordyper seg i skattespørsmål, konkurrerer han gjerne med sine voksne barn om hvem som er raskest på snowboard.


Victoria Bogoeva

Regnskapsfører

45 14 45 14


SJAKKMESTEREN

Victoria er en av våre flinke regnskapsførere. Hun håndterer regnskap og årsoppgjør for mange av våre sameier og borettslag. Har du spørsmål om en faktura til godkjenning, faktura for fellesutgifter eller et eierskifte er det ofte Victoria som svarer deg. Hun er god på å få oppgavene unna og er glad i struktur, tall og mennesker. På fritiden er hun en ivrig sjakkspiller og bruker mye av tiden sin sammen med familien.


Stian Carlsen

Daglig Leder

Statsautorisert Regnskapsfører

90 91 62 17


STISYKLISTEN

Stian er ikke bare statsautorisert regnskapsfører. Han har også utdannelse og erfaring som eiendomsmegler. I tillegg har Stian god kunnskap om rør, varmesystemer og andre tekniske installasjoner. Han er opptatt av effektiv drift og jobber med salg, organisering og tilrettelegging, slik at andre medarbeidere kan gjøre en god jobb. På fritiden finner du gjerne Stian over et sykkelsete, ofte på en sti, med eller uten startnummer.


Malgorzata Morawska

Statsautorisert Regnskapsfører

46 37 87 19


SJONGLØREN

Malgorzata er en av våre flinke regnskapsførere. Med solid erfaring fra regnskap for aksjeselskaper, holdingselskaper, sameier og borettslag har hun stålkontroll på tallene. Malgorzata sjonglerer fulltidsjobb, mammarollen og videreutdanning på Handelshøyskolen BI for å bli autorisert regnskapsfører. Når hun ikke er limt fast i tallene er hun ofte å finne sammen med barna sine på fotball eller en annen aktivitet.